PERSONALHÅNDBOK

Kjære vikar

VELKOMMEN

Vi ønsker deg hjertelig velkommen som nyregistrert vikar hos oss.

Vi kommer nå til å gjøre alt vi kan for å få deg ut i et interessant vikariat så fort som mulig.

Når vi får inn et oppdrag som passer for deg, er det viktig at vi når deg på telefon. Ofte har vi bare noen timer på oss til å gi kunden svar, selv om oppdraget kanskje ikke begynner før flere dager senere. Derfor er det en fordel om du gir oss alternative telefonnumre til venner og familie du ofte er i kontakt med, og ringer inn til oss for å holde oss orientert om hvor og når vi kan få tak i deg.

Jo mer du kan, jo større er mulighetene for interessante vikariater. Hold oss derfor oppdatert om nye ting du har lært deg.

Vi ber deg straks ta kontakt med oss hvis du i perioder skulle være uaktuell som vikar eller om du får deg fast jobb. Da slipper vi å bruke mye tid på ikke å få tak i deg og kan konsentrere oss om de vikarene som ønsker jobb.

Hvis det går en stund og du ikke har hørt fra oss, betyr det at vi enten ikke har fått tak i deg eller at vi ikke har hatt oppdrag som passer for akkurat deg. Kundene våre har veldig spesifikke krav om hvordan vikarene skal være, og vi kan i liten grad forutsi hva slags forespørsler som kommer inn. Du er hjertelig velkommen til å ringe oss når du føler for det. Vi har dessverre ikke kapasitet til å ringe deg før vi har et passende vikariat å tilby deg og håper på forståelse for dette.

NorgesVikar har kontor i Oslo Spektrum, Sonja Henies plass 4. Her jobber personalkonsulentene Rønnaug Stokke, Anne Sagen, Borgar Kristinsson, Silje Tostrup, Rolv Brudal, Lise Johannessen, Anne-Britt Bjørntvedt. I administrasjonen jobber regnskapsmedarbeider Kristin Vethe, økonomi-/innkjøpsansvarlig Else Haugen, samt fungerende daglig leder Roar Lund.

Vi vil gjøre vårt beste for at du skal trives som vikar hos oss.

 

Med vennlig hilsen

NorgesVikar Bemanningsløsninger AS

 

Personalhånbok (Word-dokument)
Ardeidsavtale
10 gyldne regler
Lønn – Info
Sykdom under vikariat
Egenerklæring
Timeliste

Alle dokumenter

 

  Skriv ut