Søke fast jobb

Raskt – enkelt – behagelig

Vikariat med mulighet for fast jobb
Ulike situasjoner gjør at vikariater ofte kan gå over i en fast stilling. Du har muligheten til å bli kjent med bedriften før du eventuelt får tilbud om fast jobb.

Rekruttering, fast jobb uten forutgående vikariat
NorgesVikar formidler stadig flere spennende faste stillinger, også fagstillinger og mellomlederstillinger.

Fordeler ved å søke fast jobb gjennom NorgesVikar
Parallelt med at du søker faste stillinger på egenhånd, kan du registrere deg som jobbsøker hos NorgesVikar. Vi kontakter deg så snart vi har en passende stilling. Vi anbefaler deg å følge med på våre ledige stillinger og holde kontakten med oss.
Vi presenterer deg for stillinger vi mener du er egnet til og i bedrifter vi tror du vil trives. Vi kjenner bedriften og arbeidsmiljøet der.
For stillinger vi presenterer deg, slipper du å være én blant mange søkere. Det er sjelden mer enn 5 som konkurrerer om stillingen. Hvis bedriften er interessert i dine kvalifikasjoner, avtales et møte mellom deg og bedriften. Etter møtet avklarer vi om det er interessant for deg og bedriften å innlede et arbeidsforhold enten direkte, eller som vikar først.

Jobbe som vikar

Fleksibilitet – erfaring – orientere seg karrieremessig

Fleksibilitet
Det å jobbe som vikar gir en stor fleksibilitet som kan passe i mange livssituasjoner.

Valgmuligheter
Som vikar kan du få tilbud om flere typer jobber som du kan velge mellom. Du må heller ikke si ja til det første og beste, men kan velge å vente på det helt rette for deg.

Variert erfaring
Som vikar kan du skaffe deg variert erfaring på forholdsvis kort tid. Du blir vant til å sette deg raskt inn i nye arbeidsoppgaver og fort bli kjent i nye arbeidsmiljøer.

Orientere seg i jobbmarkedet
Ikke alle vet hva slags jobb man vil trives best med og i hvilken type bedrift. Som vikar kan du prøve ut forskjellige type stillinger i ulike type bedrifter og finne ut hva du trives best med og utvikle deg videre innen dette.